top of page

U komt tijd te kort ...

Sportief ontdekken

Artiblanche is de ideale uitvalsbasis voor een wandeling of fietstocht door de Vlaamse Ardennen. Zwemmen kunt u in Zwembad De Bevegemse Vijvers of in Provinciaal domein De Gavers, beiden op minder dan 15 minuten. Atletiek, paardrijden en alle balsporten zijn op een boogscheut afstand te beoefenen.  

Cultureel ontdekken
Bewonder de classisitische barok van onze buren, in het Kasteel van Leewergem uit de 18° eeuw. Treed in de voetsporen van de Romeinen in het Gallo-Romeins museum te Velzeke, snuif de rijke geschiedenis van Oudenaarde, beleef de Ronde van Vlaanderen opnieuw of laat u verwonderen door de pracht van Gent. Eeuwen geschiedenis samengevat binnen een perimeter van 25km !
Streekspecialiteiten en ander lekkers

Mattentaarten, Geutelingen, Balegemse Graangenever, Oud Zottegems bier, Pater Lieven gebrouwen in onze dorpsbrouwerij ... wij wijzen u graag de weg ! Ook voor minder lokale producten zoals een tasting van whisky, rum of wijnen van overal ter wereld bent u bij Artiblanche aan het goede adres. 

Ontspanning voor allen

Een filmpje meepikken kan in Gent of Geraardsbergen. Bowlen doet u in Oudenaarde of Geraardsbergen. Karten in Sint Amandsberg. Fervente shoppers vinden hun gading in Zottegem, Oudenaarde, Aalst of Gent !  

Gastronomisch genieten 

 

Het best bewaarde geheim van de streek zijn de talrijke "gouden adresjes" waar u heerlijk kunt tafelen onder vrienden. Maak een keuze uit onze hoogst persoonlijke favorietenlijst, ter inzage in Liriodendron. Wij reserveren graag voor U !

  • White Instagram Icon
  • Facebook - White Circle
bottom of page